Hof ter Clipsen

Dienstverlening

Administratieve dienst

Onze woonassistente staat tot uw beschikking om u te helpen met uw administratieve zorgen, zoals adreswijziging, opzegging van nutsvoorzieningen, domiciliëring, verhuizing telefoonnummer naar uw nieuw adres.

09/330 2231

Verpleging

Onze inwonende verpleegkundige en haar team van verplegend en verzorgend personeel staat in voor de dagelijkse verzorging zoals hulp bij het opmaken van het bed, hulp bij het wassen en aankleden, … Ze zorgen voor het dagelijks klaarzetten van medicatie, de verzorging van wonden, het toedienen van inspuitingen, meten van de bloeddruk enz. Ook ’s nachts is er permanentie. De verzorging gaat tot het uiterste, tot en met een persoonlijke begeleiding naar de laatste levensdag. Elke bewoner heeft een noodoproepsysteem dat rond de hals kan worden gedragen en in verbinding staat met twee telefoons. U kan medicatievoorschriften afgeven en zij zorgen dat uw medicatie ’s avonds in uw appartement is. Hiervoor werken zij nauw samen met een apotheek.

 0475/712 137
http://www.devaleriaan.com

Animatie

Elke weekdag kan u gedurende twee uur in de namiddag deelnemen aan een activiteit onder de leiding van de animatrice. Dat gebeurt in de ontspanningsruimte of buiten.

Wat staat er zoal op het programma? Biljarten, film, bingo, petanque, kubb, … Keuze genoeg!

Elke dinsdagmorgen doen we boodschappen in de Kopkapelwijk, op woensdagmorgen staat de markt in Lokeren op het programma. Ook brengen we geregeld een bezoek aan het shopping centrum in Sint-Niklaas, een museum , de opera, …

Klusjesdienst

U kunt gebruik maken van onze klusjesman voor kleine, praktische werken in huis, zoals het ophangen van een kader of het vervangen van een lamp. Ook grote werkzaamheden zoals het schilderen van uw flat kunnen georganiseerd worden.

Dagelijks wordt het huisvuil aan de deur van uw flat opgehaald.

Poetsdienst

De gemeenschappelijke ruimten worden onderhouden door onze poetsvrouw. Voor uw eigen appartement kunt u gebruik maken van dienstencheques.

Pendeldienst

We hebben een eigen pendelwagen die wordt ingezet bij de uitstappen. Ook uw verplaatsing in Lokeren nemen wij  voor onze rekening. Op eenvoudige vraag van u maken wij samen een afspraak daarvoor.

Extra diensten - ook voor niet-bewoners!

Schoonheidssalon

Gelaatsverzorging, manicure, pedicure, epilaties, make-up, nagelstyling en bodymassage bij Daisy Felix.

0475/ 548 173
daisy.felix@telenet.be
http://www.face-body.be

Kapsalon

Onze kapster Emine Alci zorgt voor een excellente verzorging van uw haar in het kapsalon. Zowel dames, heren als kinderen zijn welkom.
U kunt een afspraak maken via onderstaand nummer:

0485/311 606

Kinesitherapie

Onze kinesiste Tineke Vermeiren geeft op geregelde tijdstippen aquafitness, seniorengym en fitnessbegeleiding. U kan bij haar terecht voor revalidatie, lymfedrainage en kinesitherapie. Haar praktijk is op de eerste verdieping, huisnummer 10.

  • aguagym voor senioren: elke vrijdag 10.30 – 11.30 u
  • aquagym voor iedereen:
    donderdag 19.30 – 20.30 u en 20.30 – 21.30 u
  • aqua-spinning UNIEK in België, 1380cal/uur:
    dinsdag 19.30 – 21.30 u

0477 300 270
tineke.vermeiren@telenet.be
www.tinecare.be

Scroll to Top